De kosten van een scheiding

Het gemiddelde tarief voor scheiden is relatief laag. Advocaten en mediators die werken op basis van een bedrag per uur, zijn in de regel aanzienlijk duurder. De scheidingspraktijk werkt met vaste tarieven, ongeacht het aantal gesprekken dat nodig is. U hoeft niet op de klok te kijken of uw tijd om is. Het beantwoorden van telefoontjes en e-mails behoort ook gewoon bij mijn dienstverlening. Ik deel u de tarieven mee tijdens het gratis adviesgesprek.
U weet daarom vooraf wat uw scheiding u gaat kosten.
De algemene leveringsvoorwaarden van deScheidingsPraktijk-Westbrabant zijn van toepassing.

Het griffierecht 2017 voor een echtscheiding

Per januari 2017 heeft de overheid de griffierechten voor de behandeling van een echtscheidingsprocedure bepaald op € 288,00. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl

Folder: “Alimentatie” van de Rijksoverheid
Folder: “Verdeling ouderdomspensioen” van de Rijksoverheid

Maak van scheiden geen lijden!

Het is belangrijk er samen goed uit te komen. Ik help u om er samen goed uit te komen.

Problemen stapelen zich op naar mate de tijd vordert en zaken blijven voortslepen. Om dit te voorkomen is het belangrijk meteen de gemaakte afspraken op papier te zetten. Stel dit niet uit.

Wie nu verstandig keuzes maakt heeft daar straks profijt van!

Neem contact met mij op voor een gratis adviesgesprek. In het adviesgesprek bespreken wij welke stappen u samen kunt nemen. De gesprekken kunnen bij u thuis plaatsvinden,ook in de avonduren.